Dirigent

Dirigent Arnout Malfliet

studeerde muziek (orgel, zang, koordirectie) in Leuven LUCA School of Arts, theologie & filosofie in Leuven en klavecimbelbouw in Brussel.

Arnout zingt diepe bas bij verschillende

Ensembles: Graindelavoix (Björn Schmelzer),  Currende (Erik Van Nevel), het Vlaams Radiokoor (Hervé Niquet)… Hij is een veel gevraagde solist in uiteenlopende producties en staat regelmatig op internationale podia.

Als organist is hij verbonden aan de Dominicus-gemeenschap van Filosofenfontein in Heverlee.

Op teksten van Kris Gelaude componeert hij

liturgische liederen. Vorig jaar verscheen hun tweede liedbundel: ‘Uw naam, een lied in mij’, uitgegeven bij uitgeverij Averbode.

Arnout dirigeert al meer dan 25 jaar het vocaal ensemble OrSeCante in Leuven en is sinds 2014 ook dirigent van aMUZEment. 

Hij is de bezieler én artistiek leider van het

polyfonie ensemble Vocem Flentium, dat zijn thuisbasis in Rijmenam heeft.

 

Repetitor Sarah Beckers

Van kindsbeen af was zingen Sarah’s  grootste passie. Op haar zesde naar het kinderkoor van Zaventem was voor haar ouders dan ook een voor de hand liggende keuze.

De zangmicrobe liet Sarah niet meer los en dat resulteerde in de zangopleiding aan het

Conservatorium van Mechelen. Ook volgde ze piano en viool in de academie van Zaventem.

Ze zette  haar opleiding verder aan het LUCA school of Arts (het vroegere  Lemmensinstituut) waar  ze klassieke zang bij Gerda Lombaerts combineerde met een lerarenopleiding. Zo leerde ze Rijmenam en het Jeugdmuziekatelier kennen als lesgeefster notenleer en zang. En dat lesgeven smaakte naar meer:  Sarah was de voorbije jaren leerkracht in meerdere muziekacademies. Bij Koor & Stem ging ze aan de slag als stemcoach.  Sarah zong o.a. bij het Vlaams Radio Koor en bij Opéra Royale de Wallonie.

Omwille van het werk van haar man trok ze met haar gezin voor drie jaar naar Budapest. Terug in België hernam ze haar functie als lerares Muzikale Opvoeding in het College Hagelstein.

In september  startte ze als repetitor bij aMUZEment waar haar inspirerende stijl erg gewaardeerd wordt.

Koor aMUZEment